Presentació Guia "Rehabilita'm! Fes-me eficient i saludable"

Dijous, 19 abril, 2018 - 15:00

Sessió de presentació de la Guia “Rehabilita’m! Fes-me eficient i saludable”, que tindrà lloc el dijous 19 d’abril a les 15h a La Fàbrica del Sol

L’objectiu d’aquesta de la guia “Rehabilita’m! Fes-me eficient i saludable”  és facilitar al ciutadà i als professionals que no estiguin especialitzats en eficiència energètica informació útil per prendre decisions sobre la renovació energètica dels edificis. Amb aquesta renovació es busca reduir dràsticament el consum energètic, alhora que millorar les condicions de salut i confort, més enllà de les obligacions reglamentàries.

A la guia s’aborda, principalment, l’habitatge, però també s’inclouen recomanacions i directrius per al sector terciari present a la ciutat (petit comerç, oficines, etc.).

La guia ha estat elaborada per membres de la xarxa Barcelona + Sostenible, que han liderat el projecte E4: Endolla’t a l’Estalvi i Eficiència Energètica, en el marc del Compromís de Barcelona pel Clima. La presentació serà a càrrec de dos dels experts de l’equip que l’han realitzat.

Quan: dijous 19 d'abril de 2018, de 15:00 a 16.30h

On:     La Fàbrica del Sol (Passeig Salvat Papasseit, 1)

Inscripcions a través del següent formulari

Consulteu el programa