Formacions

Jornades formatives adaptades a les necessitats del signants

 • Dijous, 22 novembre, 2018 -
  17:00 a 19:00

  La vostra entitat gestiona un hort o un jardí? La vostra empresa té una coberta verda? No sabeu què fer amb les restes d’orgànica que genereu a l’oficina i al jardí?

  Si esteu actuant i ampliant el verd urbà a horts, patis, terrats, cobertes verdes, solars i altres espais d’oportunitat, i si voleu millorar la gestió dels vostres residus, us convidem el proper dijous 22 de novembre a una sessió formativa d’autocompostatge.

 • Dimecres, 21 novembre, 2018 - 12:00 a Divendres, 23 novembre, 2018 - 10:30

  Barcelona treballa de manera col·lectiva cap a un nou model energètic més sostenible que redueixi el consum d’energia, augmenti l’eficiència energètica, afavoreixi la producció d’energies netes i les posi a l’abast de la societat.

 • Dijous, 12 abril, 2018 - 18:30

  Nova càpusla de formació organitzada per Barcelona + Sostenible, el Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) i el Consell de Joventut de Barcelona (CJB)

 • Dimarts, 31 octubre, 2017 - 00:00

  L’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona han impulsat aquesta formació per donar resposta a la demanda de recursos per a la gestió d’horts i jardins i per avançar en la reducció d’emissions de CO2  dels membres de la xarxa Barcelona +Sostenible.

 • Dijous, 1 juny, 2017 - 00:00

  Els dies 18, 25 de maig i 1 de juny, a Torre Jussana s'implantarà un curs sobre "L’organització d’esdeveniments: tot el que cal tenir en compte per tal que tinguin èxit”. La darrera sessió estarà dedicada exclusivament al disseny i l'execució d'esdeveniments sostenibles, des de la perspectiva ambiental, social i econòmica. La sessió, consistirà en una presentació de recursos i casos pràctics i un taller sobre com fer els esdeveniments més sostenibles. Més informació

 • Dimarts, 10 maig, 2016 - 10:30

  Què cal tenir en compte a l'hora d'organitzar un esdeveniment? Els dies 3, 5 i 10 de maig s’ofereix a Torre Jussana una formació per a associacions sobre planificació, realització i ambientalització d’actes. Més informació.

 • Dimarts, 28 abril, 2015 - 18:30

  El dimarts 28 d'abril va tenir lloc el curs per a compostatge de terrassa o de jardí, amb l'objectiu que les persones interessades poguessin obtenir un compostador i pertànyer a la xarxa de compostaires metropolitans.

 • Dijous, 9 juny, 2011 -
  09:00 a 11:30

  La segona sessió de la formació Millorem la comunicació!, a càrrec de Patrícia Rovira, biòloga i tècnica de la Secretaria de l’Agenda 21 amb àmplia experiència en comunicació ambiental. La formació va ser planificada amb l’objectiu d’explicar què és un pla de comunicació i quines tècniques disposen les organitzacions per a elaborar-lo. A partir d’un marc teòric es va fer un simulacre de pla de comunicació on els signants van poder veure les dificultats i van aprendre a desenvolupar el seu propi pla de comunicació.

 • Dijous, 2 juny, 2011 -
  09:00 a 11:30

  La sessió de formació, a càrrec d’Oriol Lladó, periodista especialitzat en comunicació institucional, medi ambient, noves tecnologies i cultura, s’emmarca en el programa d’activitats adreçat a les organitzacions signants del Compromís ciutadà per la sostenibilitat.

 • Dimecres, 19 maig, 2010 -
  09:00 a 11:30

  La sessió de formació es va estructurar en tres blocs. La primera part va ser una introducció a l’ús dels indicadors de sostenibilitat, utilitzant els indicadors de l’Agenda 21 de Barcelona com a exemple. A continuació, Montserrat Llobet, economista i doctorand de sociologia va presentar la recerca sobre sistemes d’indicadors en l’àmbit de la responsabilitat social d’organitzacions que està duent a terme. Finalment, el taller pràctic es a dedicar a crear i definir indicadors per a accions i objectius, per tal d’explorar possibilitats, detectar limitacions i experimentar la complexitat de trobar bons indicadors per avaluar amb èxit el nostre treball.

Pàgines