Eines per fer front al canvi climàtic des de les organitzacions

Divendres, 30 setembre, 2016 -
09:00 a 11:00Consulteu les ponències de la jornada celebrada el passat 30 de setembre de 2016 al Departament de Territori i Sostenibilitat:

- Presentació Programa Acords Voluntaris (Oficina Catalana del Canvi Climàtic)

- Presentació Programa Compensacions Voluntàries (Oficina Catalana del Canvi Climàtic)

- Presentació Hospital Plató

- Presentació Urbaser

 

 

 

 

 _____

L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya posa a l’abast d’entitats, empreses i institucions dos programes per fer front al canvi climàtic:

Els Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) són una eina per a organitzacions que busquen un compromís voluntari per comptabilitzar i reduir les seves emissions de GEH més enllà del que obliga la normativa.

Les Compensacions Voluntàries permeten a organitzacions o persones comprar emissions que estalvien entitats promotores de projectes, compensant d’aquesta manera les emissions derivades de la seva activitat, que no han pogut reduir aplicant mesures internes.

El Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat recull el repte de l’escalfament global a la línia d'acció 10.2: Protegir el clima. Comptabilitzar, prevenir i minimitzar les emissions amb efecte d'hivernacle. En el cas que no es puguin reduir a zero, recórrer a la compensació.