Dels reptes a les accions: propers passos

Divendres, 4 maig, 2018 -
10:00 a 14:00

A la Convenció B+S els membres de la xarxa van aportar més de 1.000 propostes d'accions per a millorar la sostenibilitat de la ciutat. El 4 de maig ens trobarem per elaborar un Pla de treball per fer-les realitat.

El divendres 4 de maig, se celebrarà la sessió "Dels reptes a les accions: Pla de treball de la xarxa B+S 2018-2022" amb els membres de la xarxa Barcelona+Sostenible. El propòsit d’aquesta sessió és definir les propostes d’acció sorgides a la Convenció B+S, basades en 6 reptes per als propers cinc anys, i concretar un pla de treball per posar en marxa les accions prioritàries al llarg del 2018

> Consulteu el primer resum de les aportacions

  Dels reptes a les accions: elaborem el Pla de treball de la xarxa B+S 2018-2022

  Quan? Divendres 4 de maig, 10-14h

  On? La Fàbrica del Sol (Pg. Salvat Papasseit, 1).

  > Inscripcions

   

  D'on van sorgir aquestes propostes?

  El passat 25 de gener de 2018 va tenir lloc la Convenció Barcelona + Sostenible, convocada amb motiu de l’equador de vigència del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, i amb la participació de 280 persones de més de 150 entitats, empreses, institucions i centres educatius de la xarxa. Un dels objectius era identificar reptes i promoure l’acció conjunta

  Durant la dinàmica Convertim els reptes en accions” es van proposar més de 1.000 propostes relacionades amb els 6 reptes i que responien a la pregunta: Què podem fer com a xarxa per donar resposta a aquest repte?
   

  1. Verd i biodiversitat: incrementar i millorar la superfície de verd a la ciutat amb corresponsabilització ciutadana.
  1. Mobilitat i qualitat de l’aire: aconseguir un canvi modal a una mobilitat més sostenible i millorar la qualitat de l’aire.
  1. Energia i canvi climàtic: protegir el clima. Reduir el consum energètic i les emissions de GEH + Prevenir i gestionar les conseqüències del canvi climàtic.
  1. Sostenibilitat quotidiana: posicionar la sostenibilitat com un tema important en la quotidianitat.
  1. Residu Zero: implementar l’estratègia Residu Zero.
  1. Consum responsable: avançar cap a un model de producció i consum més responsable.