Dels reptes a les accions: propers passos

Divendres, 4 maig, 2018 -
10:00 a 14:00

A la Convenció B+S els membres de la xarxa van aportar més de 1.000 propostes d'accions per a millorar la sostenibilitat de la ciutat. El 4 de maig ens trobarem per elaborar un Pla de treball per fer-les realitat.

A l’espai “Convertim els reptes en accions” de la Convenció B+S van sorgir més de 1.000 propostes d’accions relacionades amb 6 reptes: verd i biodiversitat, mobilitat i qualitat de l’aire, energia i canvi climàtic, sostenibilitat quotidiana, residu zero i consum responsable. Totes elles enfocades amb l’hortizó al 2022, propostes per a començar a planificar què podem fer com a xarxa per aconseguir la ciutat que volem.

Per tal de donar forma i planificar aquestes accions, el proper 4 de maig a les 10h es celebrarà la sessió “Dels reptes a les accions: Pla de treball de la xarxa B+S 2018-2022”, un espai on es treballaran les propostes amb l’objectiu de crear un full de ruta conjunt de la xarxa. A més, es compartiran dos casos d’èxit sobre mètodes de treball en xarxa i organització per a la transformació social. Durant la jornada es treballaran les propostes per a cada repte, en les quals tots i totes les participants podran aportar les seves idees per decidir quines accions duem a terme com a xarxa en curt i mig termini. Per acabar es posaran en comú les accions acordades i es prioritzaran les actuacions.

La vostra participació és molt important per definir el futur de la xarxa!

 

  Dels reptes a les accions: elaborem el Pla de treball de la xarxa B+S 2018-2022

  Quan? Divendres 4 de maig, 10-14h

  On? La Fàbrica del Sol (Pg. Salvat Papasseit, 1).

  > Inscripcions

  > Programa de la sessió

  > Consulteu el resum de les aportacions