Concurs de Cobertes Verdes

Dimecres, 7 juny, 2017 - 00:00

L’Ajuntament posa en marxa el Concurs de Cobertes Verdes, una iniciativa per impulsar 10 nous terrats verds  i difondre els seus beneficis, tant per a la ciutat com per als edificis a on se situïn.

Les cobertes verdes són uns dels elements claus per aconseguir una ciutat més verda i sostenible, tal i com s’estableix en les mesures de govern com Pla del Verd i la Biodiversitat de Barcelona 2020 i el Programa d’Impuls a la Infraestructura Verda Urbana.

S’atorgaran subvencions per a l’execució de 10 cobertes verdes a la ciutat, prioritàriament en edificis d’habitatge, però també altres edificis amb un fort impacte paisatgístic o que puguin generar una millora de caràcter col·lectiu i social.

Aquest concurs sorgeix gràcies a la iniciativa de l’equip de projecte: Cobertes Mosaic,  format per organitzacions membres de la xarxa Barcelona + Sostenible arran del Compromís de Barcelona pel Clima.

El dia 13 de novembre de 2017 serà la data límit per a la presentació de propostes en la fase de preselecció (on s’escolliran 50 propostes).

Per més informació sobre el concurs cliqueu aquí

Per qualsevol dubte sobre el concurs us poseu adreçar a: concurscobertesverdes@bcn.cat