Concurs de Cobertes Verdes

Dimecres, 7 juny, 2017

L’Ajuntament posa en marxa el Concurs de Cobertes Verdes, una iniciativa per impulsar 10 nous terrats verds  i difondre els seus beneficis, tant per a la ciutat com per als edificis a on se situïn.

Les cobertes verdes són uns dels elements claus per aconseguir una ciutat més verda i sostenible, tal i com s’estableix en les mesures de govern com Pla del Verd i la Biodiversitat de Barcelona 2020 i el Programa d’Impuls a la Infraestructura Verda Urbana.

S’atorgaran subvencions per a l’execució de 10 cobertes verdes a la ciutat, prioritàriament en edificis d’habitatge, però també altres edificis amb un fort impacte paisatgístic o que puguin generar una millora de caràcter col·lectiu i social.

Aquest concurs sorgeix gràcies a la iniciativa de l’equip de projecte: Cobertes Mosaic,  format per organitzacions membres de la xarxa Barcelona + Sostenible arran del Compromís de Barcelona pel Clima.

El proper dimecres 7 de juny hi haurà una sessió informativa, on es presentaran  les bases i les característiques del concurs i es podran resoldre dubtes de la convocatòria.

 

 

 

 

 

 

Sessió informativa: Concurs de Cobertes Verdes

   Data: dimecres 7 de juny de 2017
   Hora: de 17h a 18.30h
   Lloc: CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. AULA 1 (C/ de Montalegre, 5) Nou lloc!
   Inscripcions al formulari

Programa

  • Benvinguda i presentació a càrrec de Daniel Mòdol, Regidor d'Arquitectura, Paisatge Urbà i Patrimoni
  • Contextualització dels concurs amb el Compromís de Barcelona pel Clima a càrrec de Patrícia Rovira de la Secretaria Barcelona + Sostenible
  • Presentació de les bases a càrrec de Núria Garcia, Directora Tècnica de l'Institut del Paisatge Urbà
  • Precs i preguntes

 

Us demanem que feu la màxima difusió entre els vostres associats, col·legiats i col·laboradors.

Per més informació sobre el concurs cliqueu aquí

Per qualsevol dubte sobre el concurs us poseu adreçar a: concurscobertesverdes@bcn.cat