Com elaborar el Balanç Social del 2016

Divendres, 26 maig, 2017 - 00:00

El proper 26 de maig tindrà lloc una sessió pràctica sobre com i per què fer el Balanç Social de la vostra empresa o entitat. La Xarxa d'Economia Solidària us ajudarà a fer servir l'eina. Us hi esperem!

 

En el marc del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, la Xarxa d’Economia Solidària (XES) presentarà l’eina del Balanç Social en un taller el proper 26 de maig.

 

El Balanç Social us permetrà mesurar l'impacte social i ambiental de la vostra organització al llarg d'un exercici. Es tracta d'un qüestionari que mesura aspectes de democràcia, igualtat, compromís amb el medi ambient, compromís social, qualitat laboral i qualitat professional. És una eina voluntària, especialment útil per a les petites i mitjanes empreses, per mostrar a la societat les actuacions socialment responsables, de manera complementària al balanç econòmic anual.

 

Recordeu que amb el Balanç Social feu un exercici de transparència i us pot servir com a pla d’acció en el marc del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat!

 


Presentació del Balanç Social

Data: divendres 26 de maig de 2017

Hora: de 9.30 a 11.30 h

Lloc: Grup Ecos. C. Casp 43, baixos.

Com arribar-hi: Metro (L1 i L4 Urquinaona, L2 Tetuan), Bus (7, 47, 50, 54, 62, H12, B20- B-25) i Bicing.

 

 

Programa

- Què és el Balanç Social i com funciona?

- Presentació de les experiències de dues entitat de Barcelona + Sostenible i de la XES: Biciclot i Ecoserveis

- Què pot aportar el Balanç Social a les organitzacions?

 

Inscripcions en aquest enllaç

Activitat organitzada conjuntament per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) i la Secretaria Barcelona + Sostenible de l’Ajuntament de Barcelona.