Cap a una Barcelona sense residus. Estratègia Residu Zero

Dijous, 14 juliol, 2016 -
17:30 a 20:00

El passat dijous, 14 de juliol va tenir lloc la sessió de participació "Estratègia Residu Zero" en la qual van assistir 45 persones de diferents entitats ciutadanes, escoles, empreses del sector de residus i institucions. A l'inici de la sessió, Carlos Vázquez (director de Serveis de Neteja i Gestió de Residus de Barcelona) va presentar una breu diagnosi de la gestió dels residus municipals a Barcelona, i posteriorment Víctor Mitjans (coordinador del procés de debat sobre la recollida selectiva de residus) va presentar la gestió dels residus municipals a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Posteriorment, Vázquez va presentar els reptes estratègics de la gestió de residus municipals a Barcelona com a punt de partida per a la segona part de la jornada. Repartits en 4 grups, es va reflexionar i debatre sobre els reptes estratègics i els àmbits d'actuació presentats per l'Ajuntament de Barcelona.

La gestió dels residus municipals a Barcelona: breu diagnosi
La gestió dels residus municipals a l’Àrea Metropolitana de Barcelona
Els reptes estratègics de la gestió de residus municipals a Barcelona
Informe de la sessió Estratègia Residu Zero de Barcelona


Els integrants de Barcelona + Sostenible esteu convidats a fer aportacions sobre algunes estratègies de l’Àrea d’Ecologia Urbana que estan en fase de desenvolupament.

Aquest estiu us convidem a fer aportacions i enriquir noves estratègies de l’Àrea d’Ecologia Urbana que estan en fase de desenvolupament. El dijous 14 de juliol, de 17.30 a 20 h podeu participar en el Programa Estratègia Residu Zero

Cap a una Barcelona sense residus. Estratègia Residu Zero

Data: 14 de juliol de 2016.

Lloc: Centre Cívic Convent de Sant Agustí (Pl. de l’Acadèmia).