Calendari en Xarxa

ESPAI DE REPARACIÓ COMUNITARI : REPARAR ÉS RECICLAR

Posem a disposició del barri un espai de reparació comunitari gratuït amb personal qualificat i eines per posar a punt un objecte o aparell que ja no funcioni. Aquí trobareu un servei de suport i assessorament que vol promocionar la reparació d’objectes per així evitar la generació de residus. Si esteu interessats a participar-hi i reparar algun objecte, cal fer la inscripció prèvia de manera presencial, o al telèfon 933 398 261; o perequart@lleuresport.cat.

- A càrrec d’Alexandre Jodar, artesà del Taller Mussol.

Gratuït
Organitzador: Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart”
Lloc: CENTRE CÍVIC JOAN OLIVER “PERE QUART” Comandant Benítez, 6
Com arribar-hi: METRO: L5 Badal - L3 Les Corts // BUS: H8, H10, 50, 54, 70, 75, V3, D20, N2, N14etres
Horari: Dilluns de 17 a 18.30 h
Data d'Inici: Dilluns 3/04/2017
Data final: Dilluns 26/06/2017
Tipus:
  • Curs, formació, taller
  • Altres serveis
Temàtica:
  • Consum, comerç, alimentació
  • Residus, materials
  • Restauració, turisme
  • Sostenibilitat
Destinataris: Tots els públics

El territori en imatges

Per on entra l'aigua a la ciutat? Com arriba l'energia a les nostres cases? Descobrireu les necessitats dels habitants de l'àrea metropolitana de Barcelona a través d'una divertida gimcana fotogràfica! Nosaltres us deixem les càmeres de fotos.

Gratuït
Organitzador: Castell de Torre Baró
Lloc: Castell de Torre Baró
Com arribar-hi: Autobús 82 o Metro L3 (parada Roquetes)
Horari: de 11 a 12.30h
Data d'Inici: Dissabte 8/04/2017
Data final: Dissabte 8/04/2017
Tipus: Altres activitats
Temàtica:
  • Educació, formació
  • Consum, comerç, alimentació
  • Aigua
  • Energia
  • Sostenibilitat
Destinataris:
  • Infants
  • Tots els públics

Workshop de Disseny per l'aprofitament d'aliments

Tema: Solucions des del disseny per l’aprofitament dels aliments.
Format: Taller de generació d’idees i publicació amb els resultats.
Espai dels tallers:  Disseny Hub Barcelona
Dates: 28/03 de 16 a 19h, 29/03 de 16 a 19h, 4/04 de 16 a 19h i 8/04 de 11 a 17h.
Presentació de resultats: 19 d’abril a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona. Les presentacions
formaran part del programa de la jornada “L’aprofitament dels aliments, un camp per
desenvolupar solucions des del disseny”.
Places màximes: 36 persones

Directors del taller
Ariel Guersenzvaig: Disseny de serveis, User experience i Innovació.
Salva Fàbregas: Disseny de Producte.
Sofía Majan: Disseny de producte, investigació d’usuari.

Inscripcions
Per participar cal enviar un A3 amb la teva visió personal sobre el tema, qui ets i què
pots aportar a l’adreça de correu electrònic tapas@fad.cat abans del 15 de març de 2017.
Podeu inscriure-us individualment o proposant-vos com a equip de màxim 3 persones. Es comunicaran els seleccionats
el dia 17 de març.

Gratuït
Organitzador: FAD. Foment de les Arts i del Disseny
Lloc: Disseny Hub Barcelona (plaça de les Glòries Catalanes, 37-38)
Com arribar-hi: Metro L1 Glòries. TRAM T4 Ca l'Aranyó. Bus 7,40,42,B25,B20
Horari: de 16.00 a 19.00 h
Data d'Inici: Dissabte 8/04/2017
Data final: Dissabte 8/04/2017
Tipus: Curs, formació, taller
Temàtica:
  • Consum, comerç, alimentació
  • Sostenibilitat
Destinataris:
  • Adults
  • Grups organitzats
  • Tècnics i altres professionals