Calendari en Xarxa

Workshop de Disseny per l'aprofitament d'aliments

Tema: Solucions des del disseny per l’aprofitament dels aliments.
Format: Taller de generació d’idees i publicació amb els resultats.
Espai dels tallers:  Disseny Hub Barcelona
Dates: 28/03 de 16 a 19h, 29/03 de 16 a 19h, 4/04 de 16 a 19h i 8/04 de 11 a 17h.
Presentació de resultats: 19 d’abril a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona. Les presentacions
formaran part del programa de la jornada “L’aprofitament dels aliments, un camp per
desenvolupar solucions des del disseny”.
Places màximes: 36 persones

Directors del taller
Ariel Guersenzvaig: Disseny de serveis, User experience i Innovació.
Salva Fàbregas: Disseny de Producte.
Sofía Majan: Disseny de producte, investigació d’usuari.

Inscripcions
Per participar cal enviar un A3 amb la teva visió personal sobre el tema, qui ets i què
pots aportar a l’adreça de correu electrònic tapas@fad.cat abans del 15 de març de 2017.
Podeu inscriure-us individualment o proposant-vos com a equip de màxim 3 persones. Es comunicaran els seleccionats
el dia 17 de març.

Gratuït
Organitzador: FAD. Foment de les Arts i del Disseny
Lloc: Disseny Hub Barcelona (plaça de les Glòries Catalanes, 37-38)
Com arribar-hi: Metro L1 Glòries. TRAM T4 Ca l'Aranyó. Bus 7,40,42,B25,B20
Horari: de 16.00 a 19.00 h
Data d'Inici: Dimarts 4/04/2017
Data final: Dimarts 4/04/2017
Tipus: Curs, formació, taller
Temàtica:
  • Consum, comerç, alimentació
  • Sostenibilitat
Destinataris:
  • Adults
  • Grups organitzats
  • Tècnics i altres professionals