Prepareu-vos pel Carnaval!

Consulteu les bases de la Rua General del Carnaval de Barcelona i participeu en una de les festes més populars i divertides del calendari festiu de la ciutat! 

17.01.2011

Disfressa’t, pinta’t la cara, posa’t una màscara ben espectacular i baixa al carrer a ballar i a passar-t’ho bé al ritme de la Rua de Barcelona. El proper 5 de març, l’avinguda del Paral.lel acollirà la tradicional desfilada de la Rua del Carnaval.

Tothom pot participar en la Rua General del Carnaval de Barcelona. Tanmateix hi ha diferents possibilitats per optar a un dels premis que l’organització estableix amb l’objectiu de fomentar la creació artística i la participació ciutadana. Les comparses que vulguin simplement desfilar sense opció a premi també ho podran fer, ja que no és obligatori concursar. Amb tot, caldrà que s’inscriguin prèviament.

Per optar a un dels Premis de la Rua, tant per votació popular com en el cas dels atorgats pel jurat, és obligatori haver-se inscrit prèviament entre el 17 de gener i el 5 de febrer. Afanyeu-vos!

Recordeu que els premis valoraran especialment la temàtica original de la comparsa i la seva elaboració artística, tant per l’originalitat i qualitat de les disfresses com per la coordinació de moviments i coreografies.

Les comparses han de reunir un mínim de 15 persones. Convenceu els de la colla i participeu de manera activa en el gran Carnaval de Barcelona! 

Related files

Comentaris

Envia'ns un comentari i comparteix amb nosaltres la teva experiència relacionada amb aquest acte.
També pots fer-nos les teves consultes personalitzades o deixar-nos els teus suggeriments

SUGERENCIA

Una recomendacion muy especial seria realizar el desfile en un horario mas temprano para evitar que talvez llueva y se estropee el trabajo que realizan los participantes y tambien para protegerlos un poco del frio MUCHAS GRACIAS POR TOMAR EN CUENTA ESTA SUGERENCIA

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.