'Entredós: seguint el fil', una exposició per endinsar-se en l'alta costura

Del 18 de febrer al 23 d’abril es podrà veure aquesta mostra basada en els objectes d'una modista que va treballar per a Balenciaga

Fa sis anys l'exposició Entredós 2.0 va obtenir un enorme èxit mediàtic i de públic. Ara, la temàtica torna al Setba, l'espai d'art de la plaça Reial de Barcelona. Entredós: Seguint el fil neix a partir de la troballa de la maleta d’una modista que va treballar per a Balenciaga. Pilar Ayarza i l'univers dels seus objectes ens endinsen en el món de l’alta costura, un curiós periple vital vinculat a la ciutat de Barcelona.

 

En un muntatge ple de teatralitat, l’artista Rosa Solano i la dissenyadora Fiona Capdevila recreen el pis on va viure Ayarza. L'exposició convida l’espectador a endinsar-se en una particular barreja entre el món de l’art i la costura i, fins i tot, a participar d’un brodat col·lectiu. Instal·lacions, pintures i fotografies donen forma al discurs d'aquesta exposició que també esdevé un homenatge al gran Balenciaga.

 

Entredós 2.0, en el seu moment, va arribar en la seva versió revisada i ampliada a exposar-se al Museu Balenciaga, un punt de partida que va néixer a Barcelona i que ara torna en un nou format al seu lloc d'origen, la fundació Setba.

informació de l'acte

99400420046
Data de publicació: Dimarts, 16 Febrer 2016
  • Comparteix