Berenars amb autors literaris a El Born Centre Cultural

Autors, editors o traductors comparteixen el seu berenar i la seva passió pels llibres fins al desembre

El Born Centre Cultural ens proposa uns berenars literris per a novembre i desembre amb la companyia d'autors, editors i traductors. Gaudir de la bona companyia, dels llibres i compartir el berenar, dolç o salat, es converteix en la cita perfecte per a la tarda d'alguns dimecres de novembre i desembre.

El dimecres 11 de novembre es programa el berenar amb la novel·la "Abadesses i priores a la Catalunya Medieval", de Maria Carme Roca. El 18 de novembre és el torn d'"Els jueus catalans" de Manuel Forcano, una cita que repassa la importància del llegat jueu a Catalunya. Per finalitzar el mes, el 25 de novembre arriba "Les set caixes", de Dory Sontheimer, un testimoni únic sobre l'exili, la deportació i l'holocaust.

El primer berenar de desembre arriba el dia 9, amb "Reparar els vius" de Maylis de Kerangal, el llibre guanyador del Premi Llibreter 2015, una novel·la excepcional, commovedora i amb una narració èpica. El dimecres 16 de desembre és el torn de Xavi Casinos amb la seva obra "La Barcelona maçònica" al costat de Josep Brunet. Tots dos ens descobreixen les passes de la maçoneria a la nostra ciutat. Finalment, el 23 de desembre arriba "Barcelona melòmana" de Cesc Avilés Pàmies.

 

Berenars literaris

Dies: dimecres 11, 18 i 25 de novembre, a les 19h; dimecres 9, 16 i 23 de desembre, a les 19h.

Espai: El Born Centre Cultural

Entrada: 7 €

Més informació, clicant aquí

 

Data de publicació: Dimecres, 11 Novembre 2015
  • Comparteix