Walking free comic.

Un acercamiento caminado hacia la obra de Yayoi Kusama Performance – taller - visita guiada per Rafa Castañer

Un passeig per una exposició inventada.
Un taller de creació d’un llibre d’artista propi i individual.
Una obra col·lectiva que tanca un còmic sobre els happenings que realitzava aquesta artista als anys 60.
Walking Free Comic és una VISITA GUIADA per una exposició imaginaria: veurem “obres proposades” i “peces trobades” que connecten estèticament o conceptual amb el discurs i l’obra de Yayoi Kusama.
questa performance és també un TALLER DE LLIBRE D’ARTISTA que cada un realitzarà durant el trajecte fins a Homesession, amb l’ajuda de Rafa Castañer i fent parades en diferents pastisseries i bars que ens permetran celebrar i veure amb calma el material generat pel camí.
Per últim, és una obra col·lectiva que donarà com a resultat un còmic dedicat als happenings oberts i alliberadors que Yayoi Kusama va realitzar a la dècada dels anys seixanta.

“Sóc un narrador que utilitza la il·lustració, el dibuix, la pintura, l’animació, el còmic o la performance per explicar i explicar-se. M’agrada explicar. M’agrada desenvolupar personatges, escenaris, paisatges i investigar quina és la manera més adequada per fer-ho. Cada historia té un llenguatge propi, la seva manera de presentar-se al món.
La meva carrera es desenvolupa al llarg d’aquests processos d’investigació i n’ofereixo el resultat.”

Dissabte 3 de març de 16 a 20h: Performance – taller - visita guiada per Rafa Castañer Places limitades. Preu: 5€. Info i reserves: danilo@homesession.org

Fecha de publicación: Lunes, 12 Febrero 2018
  • Comparte