Concert solidari de Paco Ibañez el proper 17 de gener a les 21h al Teatre de Sarrià, organitzat per la Fundació Babel Punt de Trobada.

Paco Ibañez, cantautor de renom, ens parla de la lluita per la veritat i la llibertat. Ha musicalitzat poemes d’autors espanyols i hispanoamericans i ha conquistat escenaris d’arreu amb les seves cançons d’amor, llibertat, dignitat i resistència davant les injustícies.

Any rere any la Fundació Babel Punt de Trobada organitza activitats i esdeveniments solidaris per recaptar fons i donar a conèixer els projectes amb els que treballa, tant a Barcelona com al Senegal. Entre els projectes de cooperació de la fundació al Senegal hi ha beques d’escolarització de nens i nenes d’un barri marginal, un centre femení de formació i una casa d’acollida per a nens en risc d’exclusió social.

Els fons de l'esdeveniment aniran íntegrament destinats al projecte de cooperació educativa casa d’acollida "La Source du Bonheur" de Ziguinchor, del qual l’entitat n'és responsable des de fa més de 9 anys. Actualment la casa acull a nens i nenes orfes i acollits d’entre 4 i 15 anys.

Si voleu saber més sobre la casa d’acollida podeu veure la campaña aquí: https://www.migranodearena.org/es/reto/16342/nos-ayudas-a-cumplir-el-sueo/

Les entrades es poden adquirir a la web d'entradium i tenen un preu d’entre 15€ i 30€.

https://entradium.com/es/entradas/paco-ibanez

Aquells que vulguin col·laborar amb la iniciativa però no puguin assistir al concert poden fer una donació a la fila 0 (núm. de compte) 2100 0632 91 0200216000.

Fecha de publicación: Martes, 05 Diciembre 2017
  • Comparte