Torna el "Circula! Tren de la dansa", projecte d'àmbit estatal que té per objectiu fomentar la formació i la visibilitat d'espectacles en què el moviment i el cos són l'eix central, i facilitar la mobilitat dels professionals associats a les comunitats de Catalunya, Madrid, València, País Basc i Andalusia.

A Barcelona hi farà parada 26 de novembre, amb la companyia andalusa Teresa Navarrete i el seu espectacle "Domando a Pinball".

Sinopsi de l'espectacle:

Com a les màquines de pinball, on la bola viatja d’un cantó a l’altre amb un enorme impuls, de vegades retingut i “domat” pels obstacles que va trobant, Pinball, el “domador d’impulsos”, també trobarà uns obstacles que el faran reaccionar d’una manera o d’una altra.

Els impulsos poden brollar amb una força eixordadora. Aquells desitjos ocults, que tothom te, obliguen l’impuls a emergir i a expandir-se per tot arreu dins nostre, fins que sorgeixen com la lava indomable d’un volcà.

Tenir desitjos és quelcom que ens humanitza, que ens fa vulnerables i fràgils, però alhora ens enforteix. Per a afrontar aquests desitjos ens cal l’impuls, aquell petit salt al buit que ens empeny fins a endinsar-nos en el desig i assolir-lo o, almenys, intentar-ho.

“Creix l’impuls i esdevé un voler; aquest simple voler, un desig; i el desig, un anhel incontrolable”.

“No hi ha passió en la natura tan demoníacament impacient com la d’aquell que, tremolant a la vora d’un precipici, considera la idea de la caiguda o la d’aquell que medita sobre la pregunta «Estic malalt?»”. Edgar Allan Poe.

Publication date: Monday, 13 November 2017
  • Share