Arkham Team compleix 10 anys organitzant tornejos de Fighting Games amb la seva novena edició del ADFTIX (Arkham Digital Fighting Tournament) se celebrarà el 23 i 24 de juny 2018 a Cotxeres de Sants (Barcelona). Aquest és el major torneig presencial de fighting games que organitza Arkham Team, sent aquesta novena edició la més ambiciosa fins ara, amb la col·laboració de Viewsonic com a patrocinador principal.

Les principals novetats del ADFTIX són el seu canvi d'ubicació, inicialment al Vallès Oriental, donant el salt a la ciutat de Barcelona (Cotxeres de Sants) i la quantitat de tornejos que es van a realitzar, el major nombre que ha tingut fins a la data .

Els tornejos principals o main tournaments seran: Street Fighter V Arcade Edition, Dragon Ball FighterZ i Tekken 7 (torneig inclòs dins el Tekken World Tour 2018, únic esdeveniment del circuit mundial a Espanya) que atraurà als jugadors internacionals més notoris de l'escena.

Els tornejos secundaris o side tournaments seran: Street Fighter III Third Strike, Guilty Gear XRD Rev.2, BlazBlue Central Fiction, Super Smash Bros Melee Singles & Doubles i King of Fighters XIV (amb el suport de SNK Japó)

Publication date: Saturday, 09 June 2018
  • Share