Tornar

Fotograma de la pel·lícula Ponyo

A taula! A la fresca!

Una activitat per conèixer el còmic, la cuina i la cultura japonesa

El còmic i la cuina japonesa són els grans protagonistes d’una sèrie d’activitats que s’han programat la tarda del dilluns 16 de juliol al Poble-Sec. Els participants s’introduiran en el món del còmic japonès amb un taller d’il·lustració a càrrec de l’equip de Gourmand Gohan, i aprendran algunes de les receptes més saboroses del Japó. Gourmand Gohan és una revista anual que inclou una selecció de receptes de menjar japonès. No és un llibre de cuina estricte, més aviat és l'excusa per convidar el lector a endinsar-se en el món d'una cuina variada, viva i en constant adaptació i també en la cultura japonesa. Durant tota la jornada, l’equip de Ràdio-actius, la ràdio del Poble-sec, també serà a la plaça per enregistrar tot el que hi passi.

I a la nit hi haurà cinema a la fresca amb la pel·lícula La Ponyo al penya-segat, de Hayao Mayazaki. És la història de la Sosuke, una nena que es troba amb un peix de colors atrapat dins d’un petit pot de vidre. Després d’alliberar-lo, decideix adoptar-lo com a mascota i batejar-lo amb el nom de Ponyo. No obstant això, en Ponyo no és un peix qualsevol, és un peix que en el fons es vol convertir en ésser humà.

Trobareu més informació a la web del C.C. El Sortidor.

Data de publicació: Dijous, 12 juliol 2018
  • Comparteix