Tornar

Showcooking d'Isma Prados al Museu Blau

Serà el diumenge 28 de juny com a activitat paral·lela a l'exposició "Nutrició, impuls vital"

Un showcooking d'Isma Prados dóna el tret de sortida al cicle d'activitats a l'entorn de l'exposició Nutrició, impuls vital, al Museu Blau el diumenge 28 de juny al migdia. El que proposa Prados és un taller de cuina sense fogons durant el qual demostrarà que la tria dels aliments per combinar en un àpat és el quid de la qüestió a l’hora de seguir els preceptes de la dieta mediterrània.

Un dels aspectes que el divulgador gastronòmic pretén qüestionar és si la fórmula primer plat, segon i postres és el que millor respon al concepte de menú complet. La tesi és que segurament ho és des del punt de vista de la restauració, però potser no necessàriament des d’un punt de vista alimentari: relacionant-ho amb el que dèiem abans, dependrà de quins elements siguin els escollits per combinar-se i configurar l’àpat.

Isma Prados, conegut sobretot pels programes de cuina a TV3 i per un bon grapat de llibres publicats, treballa actualment en el desenvolupament de projectes de l’àmbit de la restauració i la indústria alimentària, com ara el disseny d'estris per a cuinar.

L’exposició Nutrició, impuls vital convida a reflexionar sobre els nostres hàbits alimentaris i de salut d’una forma interactiva i lúdica.

Showcooking d'Isma Prados

Dia: 28 de juny

Lloc: sala d'actes del Museu Blau

Preu: gratuït, amb inscripció prèvia

Més informació clicant en aquest enllaç

Data de publicació: Divendres, 26 Juny 2015
  • Comparteix