Tornar

S’estrena “Menú degustació”, comèdia gastronòmica de Roger Gual

La pel·lícula compta amb l’assessorament de Ferran Adrià i El Celler de Can Roca

El prestigi de l’alta cuina catalana arriba el 14 de juny als nostres cinemes amb Menú degustació, una lleugera comèdia romàntica dirigida pel barceloní Roger Gual, conegut pels films Smoking Room i Remake.

El cineasta centra el seu nou projecte en el món de la cuina des d’una vessant còmica i sentimental, amb el relat de diversos personatges de nacionalitats diferents que conflueixen durant una nit al millor restaurant del món, situat en una idíl·lica cala de la Costa Brava.

Amb un any d’antelació, Marc i Raquel (personatges interpretats pels actors Jan Cornet i Clàudia Bassols) reserven taula en aquest restaurant. La reserva es fa encara més important quan s’anuncia que aquella serà la nit en què el restaurant tancarà les seves portes per sempre. Quan arriba el dia, però, Marc i Raquel ja no estan junts com a parella. Tot i així, cap dels dos estarà disposat a renunciar a la reserva. En aquest indret de la costa catalana es trobaran amb sibarites de tot el món, compartint plegats una de les millors experiències gastronòmiques i sensorials de les seves vides.
 
Menú degustació és una coproducció entre Catalunya i Irlanda, filmada principalment a L’Escala. Ha comptat amb l’assessorament de Ferran Adrià (que, com la xef del film, també va decidir tancar el seu restaurant en el moment de major glòria) i dels responsables d’El Celler de Can Roca, nomenat recentment com el millor restaurant del món. De fet, els múltiples plats que apareixen a la pel·lícula formen part del seu propi menú.
 
A més de Cornet i Bassols, la pel·lícula compta amb altres actors i actrius com Vicenta N’Dongo, Marta Torné, Santi Millán i intèrprets internacionals com Fionnula Flanagan o Stephen Rea.
Data de publicació: Dimecres, 12 Juny 2013
  • Comparteix