Tornar

Una imatge del cartell que anuncia aquest documental

"Sangre y vino" porta el vi nord-americà a la pantalla de les Cotxeres Borrell

Coneixeu els vins nord-americans? Doncs al Centre Cívic Cotxeres Borrell us expliquen algunes coses sobre el tema i us en serveixen un tast. Veniu a veure la projecció del documental Sangre y vino.

El film (el títol original és Blood into Wine) ha estat dirigit a quatre mans per Ryan Page i Christopher Pomerenke, dos realitzadors que van decidir explicar en imatges una història de rock i vi que transcorre a Arizona.

Protagonitzen el documental el cantant de rock Maynard James Keenan i el seu company, el viticultor Eric Glomski, que van aconseguir implantar una indústria vitivinícola en una zona de sorres vermelloses d'origen volcànic anomenada Green Valley.

Els hiverns suaus, gairebé mediterranis, i un sòl alcalí converteixen Green Valley en una zona ideal per a conrear raïms de varietats com el Merlot, el Chardonnay i el Cabernet Sauvignon.

Repasseu l'experiència d'aquest rocker i aquest vitivinicultor d'Arizona i descobrireu una pila de coses sobre la indústria del vi, sobre les denominacions d'origen nord-americanes i sobre la vida als EUA.

Encara us calen estímuls per venir a la projecció? Doncs heu de saber que, després de veure el film, podreu fer un tast d'aquests vins nord-americans dels quals us parlen al documental.

Per cert, aquest film que veureu va guanyar el 2011 el premi al Millor Documental al TrailDance Film Festival que es fa a Oklahoma. L'entrada a la projecció del Centre Cívic Cotxeres Borrell i al tast posterior és gratuïta, però les places són limitades i és imprescindible que reserveu trucant al 93 324 83 50.

Data de publicació: Dimarts, 27 Desembre 2016
  • Comparteix