Tornar

Imatge d'un dels paisatges abstractes creats per l'artista

'Piel' o el territori fronterer entre el món analògic i el digital, a l'ImaginCafè

El món digital s'imposa a cada moment en tots els camps de la nostra vida, incloent la creació, però encara conviu amb l'univers analògic. Com? Ho explora una artista que exposa del 3 al 20 de setembre a l'ImaginCafè.

Ens referim a Ana Drucker, una artista nascuda a Mèxic però instal·lada a Barcelona que, com explica ella mateixa, centra el seu treball artístic en l'experimentació visual. Interessada especialment en textures i colors, se sent especialment còmoda en el territori fronterer entre la creació analògica i la digital.

Ho veureu si visiteu aquests dies l'ImaginCafè i us atureu davant les obres que formen la mostra Piel, una tria d'imatges especialment suggeridores que, tot i això, no semblen tenir un origen clar. I és que són unes composicions estranyes i oníriques que semblen fotografies, però també dibuixos o productes d'una creació digital.

Són, de fet, totes tres coses, ja que l'artista combina aquestes tècniques per tal de crear uns paisatges abstractes on el més important són els colors i unes textures que gairebé sembla que es puguin tocar. 

L'exposició és una bona manera d'explorar les possibilitats de combinar dos universos aparentment oposats en el món de la creació plàstica i de conéixer les obres d'una artista que, a més, també és responsable de la programació visual del Mira Festival, dedicat a les arts digitals.

Si voleu saber més sobre Ana Drucker i les obres que formen l'exposició Piel, visiteu el web de l'ImaginCafè.

 

Data de publicació: Dilluns, 10 Setembre 2018
  • Comparteix