Tornar

Ous de Pasqua

Un dolç taller familiar al Museu de la Xocolata

Ara que entrem en dies de festivitat escolar de Setmana Santa, us proposem una activitat de cuina pensada per a treballar un element imprescindible de la mona: l'elaboració d'un ou de Pasqua de xocolata.

Tot i que inicialment la mona era una mena de tortell de briox amb uns ous durs al damunt, a poc a poc va anar derivant en un pastís on els ous originals van passar a ser representacions elaborades amb cacau. La tradició ha variat fins al punt en què el pastís ha quedat desplaçat i en molts casos només hi ha escenes i figures de xocolota, això sí, d'un nivell artístic espectacular.

El Museu de la Xocolata programa fins dilluns de Pasqua i en diversos horaris aquesta activitat culinària on podeu assajar les vostres dots pastisseres. Tot i que també hi ha el taller exclusiu per a nens, a Ous de Pasqua Familiar la gràcia és que adults i menuts treballen al mateix temps. Allà us donen un ou de xocolata, sucre de colors i guarniments dolços, que cadascú combina amb la seva pròpia creativitat. I per coronar-lo, el clàssic pollet petit. 

Així quan us duguin la mona, els padrins es quedaran ben bocabadats de veure com en sou d'artistes.

Data de publicació: Dilluns, 25 març 2013
  • Comparteix