Tornar

Film & Cook, Festival de Cinema i Gastronomia

Els cinemes Aribau Club acullen, del 21 al 24 de novembre, la tercera edició de l'esdeveniment que barreja films amb sessions de cuina en directe

El Festival de Cinema i Gastronomia Film & Cook torna per tercer any a Barcelona amb una programació que combina la projecció de pel·lícules de temàtica culinària amb ponències i exhibicions de xefs en directe, entre altres activitats.

En aquesta ocasió, els cinemes Aribau Club són els encarregats d’acollir el festival, que es durà a terme entre els dies 21 i 24 de novembre. La inauguració oficial comptarà amb la projecció de la pel·lícula documental Make Hummus Not War, sobre l’intent de pau a l’Orient Mitjà, que serà presentada pel prestigiós i conegut xef Jordi Cruz, el qual també oferirà una exhibició de cuina.

Entre altres pel·lícules d’estrena, destaquen obres com la comèdia romàntica sueca Love and Lemons; el documental japonès Drops of Heaven, sobre la recepta de la Sopa de la Vida de l’artista culinària de 88 anys Yoshiko Tatsumi; o Rawer, polèmic documental holandès sobre les conseqüències legals d’una mare que només alimentava al seu fill amb fruita i verdura crua.

També hi haurà espai per films clàssics com Casablanca, 2001: Una odisea en el espacio, La quimera del oro o Como agua para chocolate, acompanyats de maridatges de cocteleria a càrrec dels millors bartenders estatals; i es recuperarà la comèdia de Roger Gual Menú degustació.

Quique Dacosta, Ramon Freixa, Albert Adrià i Rodrigo de la Calle són alguns dels xefs (tots amb al menys una estrella Michelin) que oferiran conferències i/o prepararan plats inspirats en les pel·lícules projectades.

L’últim dia hi haurà la gala d’entrega de premis, on es veurà el documental El Somni (reconegut com la millor experiència gastronòmica de l’any), que Franc Aleu ha realitzat amb la col·laboració d’El Celler de Can Roca.

Data de publicació: Dimarts, 19 novembre 2013
  • Comparteix