Tornar

ExpAliments 2013: gastronomia, ciència i creativitat

La festa del campus de l'Alimentació de la UB tindrà lloc el dissabte 9 de novembre

La Universitat de Barcelona, amb la col·la­bo­ració de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, organitza, per quart any consecutiu, la festa ExpAliments, una trobada oberta al públic familiar que en aquesta ocasió se centrarà en la gastronomia i la seva relació amb la ciència i l'art. Com a novetat d'enguany, destaquen un concurs gastronòmic per a estudiants del campus de l'Alimentació de la UB i de les escoles de secundària de Santa Coloma, així com tallers gastronòmics i d'art i cuina.

La jornada, d'accés gratuït, tindrà lloc el dissabte 9 de novembre, de 10.30 a 14.30 hores, al campus de l'Alimentació de la UB, situat a Santa Coloma de Gramenet (recinte de Torribera, c/ Prat de la Riba, 171).

Altres novetats d'aquesta edició són una exposició de bolets i un concurs fotogràfic amb mòbil. A més, els més petits podran participar en una activitat de construir escultures amb envasos d'aliments, proposta que coordina la Unitat de Cultura Científica i Innovació de la UB (UCC+i), i en el joc «La cuina de l'Ona», sobre reciclatge alimentari, que organitza La Fàbrica del Sol, de l'Ajuntament de Barcelona.

En l'organització d'ExpAliments, que coordina Claudi Mans, professor del Departament d'Enginyeria Química de la UB, hi col·laboren prop d'un centenar de professors i alumnes de les facul­tats de Farmàcia, Química, Medicina i Biologia de la UB, i també investigadors de l'Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària (INSA·UB), a més d'una quinzena d'entitats i empreses, que disposaran de diversos estands amb informació nutricional. Enguany també hi ha la possibilitat de participar en les visites guiades al Campus de l'Alimentació (cal inscripciò prèvia mitjançant el següent formulari).

Més informació: ExpAliments 2013

 

 

Data de publicació: Diumenge, 13 Octubre 2013
  • Comparteix