Tornar

Ferran Adrià visitant la mostra 'Sapiens'

El saber i els experiments de Ferran Adrià, al CosmoCaixa

'Sapiens. Comprendre per crear' es podrà visitar fins al maig de l'any vinent

Partint d'un exemple de la cuina nostrada aparentment simple, com és el pa amb tomàquet, es pot abordar la realitat complexa i plural del seu procés. Aquesta és la idea central de Sapiens. Comprendre per crear, una exposició que acull el CosmoCaixa Barcelona i que té al darrere la signatura del que va ser considerat el millor cuiner del món, Ferran Adrià, i el seu equip d'elBulliLab.

Una mostra per experimentar i per mirar d'entendre els processos que intervenen en la restauració gastronòmica, així com la forma en què s'ordenen els elements constitutius. El visitant hi troba respostes a qüestions com ara què entenem per ingredient, o quina és la diferència entre tècnica i tecnologia. De totes maneres, els responsables de Sapiens expliquen que es va més enllà de la gastronomia, ja que l'exposició també pot servir per analitzar, ordenar i, en definitiva, comprendre tot procés creatiu, aplicable, doncs, a qualsevol àmbit.

L'exposició és apta per a totes les edats –de fet Adrià diu que espera que la visitin des de nens fins a empresaris del sector–, i estarà oberta al públic fins al 31 de maig del 2017.

Data de publicació: Dimecres, 30 novembre 2016
  • Comparteix