Tornar

Disseny i gastronomia a la Design Week

La primera setmana de juny Barcelona celebra, des de fa deu anys, el disseny en totes les seves manifestacions a la Design Week. A l’equador de l’esdeveniment, una de les activitats més destacades es fixa en la relació entre disseny i cuina.

Dimecres 8 de juny a les 17h tindrà lloc el Design4Food, l’espai dedicat a la reflexió i el debat sobre el paper del disseny en la conceptualització de productes o serveis relacionats amb la gastronomia.

El disseny fa temps que ha entrat a les cuines, i l’esclat de l’alta gastronomia i el fet de cuinar i menjar en general n’han deixat constància. Durant tres hores se succeiran quatre xerrades per analitzar aquest binomi, així com per endevinar les noves tendències i avançar el futur que ens espera.

Alberto Arza, cofundador de l’estudi Papila, Joan Viñallonga, responsable d'innovació i desenvolupament de nous productes de Lacrem SA, Joxe Mari Aizega, director general del Basque Culinary Center, o Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia, seran alguns dels protagonistes de Deisgn4Food.

L’activitat de la Design Week continua, amb altres xerrades, tallers, exposicions i taules rodones sobre tots els àmbits d’actuació del disseny fins diumenge 12 de juny.

Més informació en aquest enllaç.

 

Data: 8 de juny
Espai: Disseny Hub
Preu: 5€ i amb inscripció prèvia

Data de publicació: Dilluns, 06 Juny 2016
  • Comparteix