Ciència i alimentació: com ens ajuda la ciència a menjar bé?

El diumenge 24 de gener l'Esmorzar de Ciència al 7 Portes intentarà aportar les claus del que significa una alimentació suficient, sostenible i equilibrada.

La nostra societat mai havia tingut una alimentació més variada, abundant i de qualitat que en qualsevol altra època de la Història. Tanmateix, les discussions sobre "menjar bé" són molt freqüents i fins i tot polèmiques. I és que "menjar bé" té molts aspectes: producció d'aliments que respecti el medi ambient, econòmicament sostenible, transportats i conservats de forma saludable, cuinats i presentats de forma agradable, saborosos i apetitosos, que siguin nutricionalment bons a nivell col·lectiu i individual... Al mateix temps, hi ha tantes modes i corrents alimentaries que fan que cada cop sigui més difícil esbrinar què vol dir exactament menjar bé. 

Aquest serà el punt de partida del proper Esmorzar de Ciència, amb la participació d'Abel Mariné, catedràtic emèrit del departament de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona, Antoni Massanés, director general de la Fundació Alícia, i introducció de Claudi Mans, catedràtic emèrit d'Enginyeria Química de la Universitat de Barcelona.

Ciència i alimentació: com ens ajuda la ciència a menjar bé?
Dia: 24 de gener de 10h a 13h
LLoc: Restaurant 7 Portes (Passeig d'Isabel II, 14, Barcelona)
Preu: 25€
Per a més informació clica aquí

Data de publicació: Divendres, 22 Gener 2016
  • Comparteix
  • Deixa el teu comentari
  • Tots els comentaris

Send us a comment and share your experience of this event. If you have any other doubts or suggestions, you can click this link.

* El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Comentaris

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per validar que vostè és un visitant humà i preveure spam.