Tornar

Ciència i alimentació: com ens ajuda la ciència a menjar bé?

El diumenge 24 de gener l'Esmorzar de Ciència al 7 Portes intentarà aportar les claus del que significa una alimentació suficient, sostenible i equilibrada.

La nostra societat mai havia tingut una alimentació més variada, abundant i de qualitat que en qualsevol altra època de la Història. Tanmateix, les discussions sobre "menjar bé" són molt freqüents i fins i tot polèmiques. I és que "menjar bé" té molts aspectes: producció d'aliments que respecti el medi ambient, econòmicament sostenible, transportats i conservats de forma saludable, cuinats i presentats de forma agradable, saborosos i apetitosos, que siguin nutricionalment bons a nivell col·lectiu i individual... Al mateix temps, hi ha tantes modes i corrents alimentaries que fan que cada cop sigui més difícil esbrinar què vol dir exactament menjar bé. 

Aquest serà el punt de partida del proper Esmorzar de Ciència, amb la participació d'Abel Mariné, catedràtic emèrit del departament de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona, Antoni Massanés, director general de la Fundació Alícia, i introducció de Claudi Mans, catedràtic emèrit d'Enginyeria Química de la Universitat de Barcelona.

Ciència i alimentació: com ens ajuda la ciència a menjar bé?
Dia: 24 de gener de 10h a 13h
LLoc: Restaurant 7 Portes (Passeig d'Isabel II, 14, Barcelona)
Preu: 25€
Per a més informació clica aquí

Data de publicació: Divendres, 22 Gener 2016
  • Comparteix