Tornar

Cervell, la pròxima frontera

El diumenge 22 de maig la Dra. Mara Dierssen i el Dr. Joan Guàrdia seran els protagonistes de la tertúlia “El cervell, la pròxima frontera: què en sabem de l’òrgan que ens fa humans?" al proper Esmorzar de Ciència al 7 Portes.

La tertúlia s’emmarca en el programa Esmorzars de Ciència que organitzen el restaurant 7 Portes de Barcelona, la companyia The Big Van Theory, l’Associació Catalana de Comunicació Científica i El Punt Avui, en col·laboració amb Alumni UB i l’Obra Social “La Caixa”. Són esmorzars de forquilla acompanyats per una tertúlia a càrrec d’investigadors capdavanters en el seu camp de recerca, els quals aborden temes científics d’impacte i d’actualitat. 

En aquestes sessions, el restaurant obre les portes als assistents a les 9:00 del matí per començar l’esmorzar de forquilla, a les 10:00 s’inicia el monòleg introductori a càrrec de The Big Van Theory, d’una durada d’un quart d’hora, i acte seguit comença la tertúlia a càrrec dels experts i el moderador. Al final de la tertúlia s’inicia un debat amb el públic que, si s’escau, es pot allargar fins al migdia. 

El proper esmorzar girarà al voltant de la neurociència. Noves tècniques experimentals combiandes amb els mètodes de la psicologia cognitiva ens estan apropant a comprendre com funciona el cervell, per donar lloc a la cognició humana, les emocions i els comportaments. En aquesta tertúlia es debatrà com la neurociència ens permetrà respondre qüestions pràctiques i, fins i tot filosòfiques, sobre nosaltres mateixos.

“El cervell, la pròxima frontera" 
Dia: 22 de maig de 2016
LLoc: Restaurant 7 Portes (Passeig Isabel II, 14, Barcelona)
Preu: 25 €

Més informació i reserves: Restaurant 7 Portes

Data de publicació: Dissabte, 21 maig 2016
  • Comparteix