Tornar

El Banquet Etern

Ara pots menjar com es feia a l’antic Egipte

El Museu Egipci de Barcelona programa el 14 i el 28 de juliol l’activitat ‘El banquet etern’, que ens descobreix com era la cuina en temps dels faraons

El nostre és un temps fascinat per la gastronomia. Des de fa anys s’han consolidat corrents com el turisme gastronòmic, les visites a restaurants específics per satisfer la nostra curiositat i el nostre sentit del gust, els programes de televisió sobre cuina i, en definitiva, tot el que té a veure amb el menjar juga un paper destacat entre els fenòmens de masses del moment. El que no hi ha, ara per ara, és una curiositat general per la gastronomia del passat, llevat del corrent de la paleodieta. Com menjaven els antics romans? I a l’edat mitjana, com era la cuina? Quins eren els plats que formaven la dieta dels faraons d’Egipte? D'aquesta qüestió, si vols, en tenim la resposta. Et convidem a participar en una visita guiada molt especial, anomenada El banquet etern, que ens transportarà a la cuina de l’antic Egipte.

Una de les propostes més consolidades del Museu Egipci de Barcelona és fer pedagogia de tots els aspectes culturals que tenen a veure amb l’Egipte dels faraons: arts, costums, religió, escriptura i ara també la seva gastronomia. De la mà de la professora Nuria Castro, el dia 14 de juliol podrem participar en una ruta nocturna de dues hores en què podrem saber més coses de la gastronomia egípcia i, just al final, podrem gaudir d’un menú de degustació amb plats i ingredients bàsics en la dieta a la vora de l’antic Nil. La propera sessió serà el dia 28.

Podràs fer la teva reserva al web del Museu Egipci. Les places són limitades.

Data de publicació: Divendres, 07 juliol 2017
  • Comparteix