Tornar

"2051": un triangle amorós en un món distòpic, a l'Almazen

17-12-2015 Dos homes i una dona viuen un triangle amorós força divertit en una comèdia que passa en una societat imaginària. És 2051. Una comèdia distòpica (Foto: Carolina Garcia Almeda) i la podeu veure a El Almazen el dissabte, 19 de febrer.

 

Ja fa algun temps que aquesta obra, signada per Iván F. Mula i posada en escena per la companyia Zenit Produccions, es veu a escenaris com el del Centre Cívic Parc Sandaru o en teatres de Montcada i Reixac. És el millor moment per a què li feu un cop d'ull, ja que ara els seus intèrprets dominen perfectament un text tan divertit com interessant.

Ens presenta una societat distòpica (és a dir, una societat de ficció on no voldríeu viure), on les xarxes socials són la principal i gairebé única manera de relacionar-se. En Sony, un treballador que es passa la vida introduint algoritmes en un ordinador, busca un relació. Una de física i real.

En aquesta tasca difícil l'ajudarà un company de feina, en Newpol, que és tot el contrari que Sony. Si l'un és romàntic i vol un amor de veritat amb qui connecti intel·lectualment i pugui passar-se tota la vida, l'altre és un tastaolletes que prova i descarta relacions constantment i que és capaç de mantenir-ne una vintena de manera simultània.

L'aparició de la Prada, una noia cega que fascina en Sony ho canviarà tot. I el que és més important, capgirarà la relació entre els dos protagonistes masculins. Han tingut tots dos relacions amb la mateixa noia o són només imaginacions d'un Sony que s'ha posat gelós?

Carles Armengol, Iván F. Mula (també autor) i Alba Rubio interpreten els tres personatges dels quals us acabem de parlar i amb la seva feina fan passar els espectadors una estona divertidíssima en un món alternatiu que té, això sí, alguns punts de connexió amb el nostre. Voleu fer un tast? Doncs mireu-vos aquest vídeo.

 

2051. Una comèdia distòpica

Dia: dissabte, 19 de desembre, a les 21 h 

Espai: Almazen

Preu: 12 €

Més informació, clicant aquí 

 

 

Data de publicació: Dijous, 17 Desembre 2015
  • Comparteix