Tornar

1714, un recorregut pels espais del setge de Barcelona

Una ruta de més de dues hores pel barri de la Ribera recorre alguns dels escenaris més significatius de la ciutat que va estar assetjada 13 mesos, les batalles i la vida quotidiana de l’època

A partir de diumenge 17 de març i fins el 16 de juny, la majoria de caps de setmana -excepte per Setmana Santa-, el visitant podrà gaudir d’una ruta anomenada Bcn 1714: la Guerra de Successió. El recorregut, que no és circular, comença a la plaça Ramon Berenguer i acaba al Fossar de les Moreres, passant per espais significatius i emblemàtics del barri de la Ribera com el carrer Carders, el Portal Nou, la Volta dels Jueus, el Convent de Sant Agustí, la plaça de la Palla o Santa Maria del Mar, entre d’altres.

Dues hores i quart amb les possibilitats i la mobilitat que ofereix l’ús de la radioguia, en grups limitats a un màxim de 24 persones, per conèixer com s’organitzaven els barcelonins i com es van desenvolupar les batalles durant els 13 mesos que va durar el setge a la ciutat.

Una oportunitat per conèixer Barcelona de ben a prop i saber com era la vida quotidiana dels protagonistes anònims del moment, abans, durant i després del conflicte.

Data de publicació: Dimecres, 13 març 2013
  • Comparteix