Tornar

"10.000 km" es projecta al Cinema Lliure a la Platja

L'extraordinari film de Carles Marquès-Marcet es pot veure de franc el diumenge 26 de juliol a la platja de Sant Sebastià

Cinema Lliure a la Platja, la mostra gratuïta de cinema independent, que es fa a la platja de Sant Sebastià (al costat de la Barceloneta), tots els dijous i diumenges a les 21:00 h.
Per al diumenge 26 de juliol, el film escollit per aquesta trobada estiuenca i cinematogràfica no podia ser més ideal: 10.000 km.
El film de Carles Marquès Marcet, amb brillants interpretacions de Natalia Tena i David Vergaguer, ha aconseguit multitud de premis en certàmens com el Festival de Màlaga, els Premis Goya o els Premis del Cinema Europeu.
10.000 km explica la història d'Alex i Sergi, una parella de Barcelona que planeja tenir un fill i una vida en comú, però es veu obligada a viure la seva relació a distància, separats per un oceà i 10.000 quilòmetres durant tot un any.
Els que no hagin vist la pel·lícula descobriran una joia de la nostra cinematografia recent, i la resta tornaran a veure-la en un ambient de reunió i debat, amb l'entorn ideal, i la sorra als peus.
 

10.000 km
Data: 26 de juliol

Preu: gratis
Més informació, clicant aquí

Data de publicació: Dilluns, 20 juliol 2015
  • Comparteix