Tornar

Alguns dels cartells que podreu veure a l'exposició

1000 pòsters, 5000 concerts i 34 anys d'amor a la música, al Sidecar

Un dels locals de música en viu més coneguts del centre de Barcelona celebra aquests dies el seu concert número 5.000. I ho fa amb música, fotografies i un miler de pòsters. Ja heu vist l'exposició?

Fins al 31 de desembre teniu temps per veure a la mística sala de la plaça Reial, el Sidecar Factory Club, el rastre gràfic que ha deixat en els 34 anys de vida de la sala, l'activitat musical que s'ha desenvolupat sobre l'escenari. Mireu-vos el web, perquè us demanen que trieu el cartell que més us agradi.

Very Pomelo, Los Gandules, Josele Santiago, Las Ruinas, The Saurs, Sergio Makaroff, Calamento, Manos de Topo... Seria impossible fer una relació completa de les bandes que han passat per aquí, però la tria de mil pòsters que aquests dies es poden veure al Sidecar us permetrà fer-vos una idea rapidíssima de la importància i diversitat dels artistes i, també, de com han evolucionat amb els anys els estils i dissenys dels cartells que anuncien els concerts.

El Sidecar ja va celebrar fa uns dies el concert 5.000 amb l'actuació del veterà músic britànic Nick Lowe i la banda nord-americana que l'acompanya últimament, Los Straitjackets, però seguirà recordant la seva història, que arrenca el 1982, amb futures iniciatives com una exposició de fotografia. Esteu al cas i no deixeu de consultar la programació del Sidecar. Per cert, sabeu que aquesta setmana tan especial acullen un concert satànic i irreverent? Teniu una cita el divendres, 23 (21 h), amb l'One Pork Band. L'entrada, esteu avisats, és gratuïta.

Data de publicació: Dimecres, 21 Desembre 2016
  • Comparteix