Tornar

“1.000 merdes de gags” o el joc de l’absurd a la Villarroel

Una hora intensa de gags frenètics, consecutius, absurds... per no parar de riure amb una de les parelles més còmiques de l’escena catalana

Per riure. Només pel plaer de riure. 1.000 merdes de gags és un espectacle per riure molt. I res més. Perquè aquesta obra no va de res, no té cap tema en concret ni cap fil conductor. Només vol fer riure i ho aconsegueix amb dos “monstres” de l’humor de casa nostra, la Mónica Pérez i en Jordi Ríos, ben coneguts pels espectadors per les seves actuacions en programes de televisió on l’humor és l’ingredient principal. Ja ho diuen ells: «Amb 1.000 merdes de gags no volem més que fer riure. No volem explicar cap història, ni enviar cap missatge. Si volguéssim enviar un missatge, us l’enviaríem per Whatsapp».
Èxit assegurat? Doncs sí. El públic ha de saber que durant seixanta minuts no pararà de riure amb uns gags encadenats, a vegades sense sentit ni lògica, trepidants, amb un diàleg a tres bandes entres els actors i el públic, i tot a una velocitat tant vertiginosa que el riure d’un gag s’encadena amb el següent.
Els actors diuen que «es tracta només de riure», i així ho aconsegueixen amb acudits visuals, d’humor absurd, de jocs de paraules… Tot amb una posada en escena neta, on els focus els il·luminen i on una pantalla de fons comptabilitza tot els gags. Sereu capaços de no perdre’n ni un fins arribar a 1.000?

1.000 merdes de gags

Dia: fins al 27 de març

Preu: 12 €

Espai: La Villarroel

Més informació, clicant aquí

Data de publicació: Divendres, 20 març 2015
  • Comparteix