Barcelona Dades Cultura

Barcelona Dades Cultura, el sitio web de indicadores y datos culturales de la ciudad que integra en un mismo espacio de consulta los indicadores anuales de los principales equipamientos culturales (de los cuales se indica la localización en el mapa de la ciudad), las cifras de los festivales y de las principales fiestas de ciudad, la relación de las entidades culturales que reciben apoyo del Institut de Cultura del Ajuntament de Barcelona (ICUB) y un potente buscador de datos.

Notícies

Beques Montserrat Roig i Carme Montoriol

Ja es coneixen els noms dels 24 creadors i creadores literaris seleccionats en la tercera edició de la convocatòria de les beques Montserrat Roig i en la primera convocatòria de les beques Carme Montoriol, concedides per l’Institut de Cultura de Barcelona, en el marc del programa Barcelona Ciutat de la Literatura UNESCO.

Visita guiada projecte “Guia’m”

La iniciativa pretén incidir en la normalització i la visibilització social de la síndrome d’Asperger, que avui celebra el seu Dia Internacional. A partir del 23 de febrer, el Monestir de Pedralbes oferirà visites regulars guiades per persones amb aquest trastorn.

Premis Ciutat de Barcelona 2018

S’han donat a conèixer els guardonats de la 18a edició dels premis que atorga l’Ajuntament de Barcelona.

Des del dia 17 de gener ja es poden consultar al web de l’ajuntament de Barcelona les bases de la convocatòria pública per proveir d’una nova direcció la Fàbrica i Centre d’Art Contemporani de Barcelona Fabra i Coats, adscrita a la Direcció de Cultura de Proximitat de l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB).