Un dels espais del Pavelló amb marbres de diversos colors i columnes d'acer.

Visita el Pavelló Mies van der Rohe

Ruta - Fundació Mies van der Rohe
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per visitar el Pavelló!

Situat al peu de la muntanya de Montjuïc, el Pavelló Alemany de Barcelona va ser dissenyat per Ludwig Mies van der Rohe i Lilly Reich com a pavelló nacional d’Alemanya per a l’Exposició Internacional de Barcelona celebrada el 1929. Construït amb vidre, acer i diferents tipus de marbre, és una obra simbòlica del Moviment Modern.

Acabada l’Exposició Internacional, el Pavelló va ser desmuntat i amb el temps va esdevenir un referent clau per a l’arquitectura del segle xx. La significació i el reconeixement del Pavelló van fer pensar en la seva possible reconstrucció, una iniciativa que va ser impulsada per Oriol Bohigas des de l’Ajuntament de Barcelona. El nou edifici es va inaugurar el 1986 en el seu emplaçament original.

Avui el Pavelló acull múltiples activitats durant tot l’any organitzades per la Fundació Mies van der Rohe que, a més d’atendre la seva conservació, impulsa la difusió i la sensibilització sobre temes d’arquitectura i urbanisme contemporani i organitza activitats com ara cicles de cinema, exposicions o debats, entre altres.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta per visitar el Pavelló Mies van der Rohe el dia que tu triïs?

Per ser usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per visitar el Pavelló Mies van der Rohe el dia que triïs (les entrades seran vàlides fins al juny de 2018).

Què has de fer per aconseguir-la?

Únicament has de respondre correctament a la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat/da, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 26 d'octubre al matí. En aquest missatge s'indicaran les dades que vas deixar (NOM, COGNOM I CORREU ELECTRÒNIC) per tal que les presentis a les taquilles del Pavelló i puguis recollir les teves entrades.

Si vols més informació prem aquí.

Participa!
With your participation you accept that you have read and agree the Privacity guarantee
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per validar que vostè és un visitant humà i preveure spam.
  • Comparteix