Una dona ballant amb els ulls tapats amb una mitja.

‘Umbra’, un espectacle interactiu pluridisciplinari

Dansa, música, innovació - SAT! Teatre
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per a l’espectacle del 23 de març!

La companyia Múcab Dans presenta Umbra a l'Espai Dansat! de Sant Andreu el proper 23 de març. Múcab Dans és una companyia que treballa les noves tecnologies i els multimèdia com a element escenogràfic interactiu. Amb l’objectiu d’oferir una nova dimensió escènica, sempre al servei de la dramatúrgia i la coreografia, la companyia cerca una nova visió de la dansa i una nova manera d'explicar coses.

Umbra és un espectacle interactiu pluridisciplinari de dansa, música i interacció multimèdia que conflueix en un llenguatge visual, poètic i intens. L’espectacle ens parla d’afrontar les pors, de trencar rutines, constriccions socials i regles establertes per alliberar el nostre jo oprimit.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta?

Per ser usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per a l’espectacle de divendres 23 de març a les 20.30 h.

Què has de fer per aconseguir-la?

Únicament has de respondre correctament a la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat/da, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 21 de març al matí. En aquest missatge s'indicaran les dades que vas deixar (NOM, COGNOM I CORREU ELECTRÒNIC) per tal que les presentis a les taquilles del SAT! Teatre i puguis recollir les teves entrades.

Si vols més informació prem aquí. 

Sortejat

Guanyadors

  • 1521118742
  • 1521564470
  • Comparteix