El jove alumno, Marin Marais, tocant la viola.

Todas las mañanas del mundo

Cinema – Cinemes Verdi Park
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per al 21 de setembre!

Cada dijous els cinemes Verdi ens proposen les sessions Dijous d’imprescindibles, un cicle de recuperacions que ens acosta títols emblemàtics del cinema de tots els temps.

El dijous 21 de setembre podrem veure la pel·lícula Todas las mañanas del mundo (Tous les matins du monde) de l’any 1991, basada en la novel·la de l'escriptor francès Pascal Quignard, dirigida per Alain Corneau i interpretada per Jean-Pierre Marielle, Anne Brochet i Gérard Depardieu.

Todas las mañanas del mundo narra la història de Marin Marais, un jove i brillant músic de la cort del rei Lluís XIV que amb només 17 anys es converteix en el deixeble de l'ancià Sainte-Colombe, un dels grans mestres de la viola. Marais concep la música com un vehicle per triomfar i no vacil·la en el seu afany d'ingressar a la cort per aconseguir l'ascens social.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta per al 21 de setembre?

Per ser usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per veure la pel·lícula el dijous 21 de setembre a les 20.15 h.

Què has de fer per aconseguir-la?

Únicament has de respondre correctament a la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat/da, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 19 de setembre al matí. En aquest missatge s'indicaran les dades que vas deixar (NOM, COGNOM I CORREU ELECTRÒNIC) per tal que les presentis a les taquilles del cinema i puguis recollir les teves entrades.

Si vols més informació prem aquí.

Sortejat

Guanyadors

  • 1504794864
  • 1505421800
  • 1505498157
  • Comparteix