Una dona i un home ballant amb una rentadora miniatura al costat.

‘La Virgen del Moñeko’ al SAT! Teatre

Dansa - SAT! Teatre
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per a l’espectacle del 25 de maig!

La companyia Los Moñekos presenta La Virgen del Moñeko a l'Espai Dansat! del Sant Andreu Teatre el proper 25 de maig. Un espectacle en què la dansa, el teatre, l’humor i la música s’apleguen per fer viatjar el públic a un món en miniatura.

Les golfes. Un bagul. El racó dels jocs abandonat. Peces de Moñekos que desperten, que fan contacte amb les seves piles oxidades i volen sobreviure. A què juguen els Moñekos quan no s’hi juga? Quin món imaginari hi ha en el seu interior? Ells viuen en un món surrealista, comparteixen habitació amb sínies, Barbies, dinosaures, un camió, piruletes desfetes a les butxaques oblidades, ocells mecànics... i molt desordre.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta?

Per ser usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per a l’espectacle de divendres 25 de maig a les 20.30 h.

Què has de fer per aconseguir-la?

Únicament has de respondre correctament a la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat/da, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 23 de maig al matí. En aquest missatge s'indicaran les dades que vas deixar (NOM, COGNOM I CORREU ELECTRÒNIC) per tal que les presentis a les taquilles del SAT! Teatre i puguis recollir les teves entrades.

Si vols més informació prem aquí. 

Participa!
With your participation you accept that you have read and agree the Privacity guarantee
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per validar que vostè és un visitant humà i preveure spam.
  • Comparteix