Mosaic de signes d’esoterisme a l’exposició.

“La llum negra” al CCCB

Exposició - CCCB
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per a l’exposició!

Fins el proper 21 d’octubre podrem gaudir de l’exposició La llum negra. Tradicions secretes en l'art des dels anys cinquanta al CCCB. La mostra se centra en la influència que les diferents tradicions secretes han exercit en l’art contemporani des dels anys cinquanta fins a l’actualitat. Tot un retorn a l'espiritualitat, que es va vincular a l'abstracció, que La llum negra intenta reflectir.

L'exposició, comissariada per Enrique Juncosa, recull 350 obres, entre vídeos, llibres, peces musicals, documentals, pintures, escultures, fotografies, gravats i instal·lacions, d'autors tan dispars com Antoni Tàpies, Agnes Martin, Henri Michaux, Joseph Beuys, Ulla von Brandenburg, William S. Burroughs, Joan Jonas, Jordan Belson, Goshka Macuga, Kenneth Anger, Rudolf Steiner, Alejandro Jodorowsky, Francesco Clemente i Zush.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta per a visitar l’exposició La llum negra?

Per ser usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per visitar l’exposició, que pots utilitzar el dia que triïs (fins al 21 d’octubre).

Què has de fer per aconseguir-la?

Únicament has de respondre correctament a la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat/da, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 31 d’agost al matí. En aquest missatge s'indicaran les dades que vas deixar (NOM, COGNOM I CORREU ELECTRÒNIC) per tal que les presentis a les taquilles del CCCB i puguis recollir les teves entrades.

Si vols més informació prem aquí. 

Participa!
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per validar que vostè és un visitant humà i preveure spam.
  • Comparteix