Al mig del cementiri, un home encén una cigarreta a un altre.

La calavera de Connemara

Arts escèniques – La Villarroel
Aconsegueix entrades amb descomptes especials!

La calavera de Connemara ens trasllada a un cementiri de la Irlanda profunda de la mà d'uns personatges perdedors i solitaris però que saben demostrar molt bé la tendresa de la vida. Una comèdia negra i enginyosa de l'irlandès Martin McDonagh dirigida per Iván Morales i interpretada per Pol López, Marta Millà, Oriol Pla i Xavier Sáez.

La història passa a principis dels anys noranta a Connemara, una comarca rural a l'oest d'Irlanda. En Mick és un home que porta una existència avorrida però que, a la tardor de cada any, la seva vida pren una direcció diferent.

Mick Dowd és l'encarregat de desenterrar els cadàvers que fa més de set anys que són al cementiri local, el que és una mica sinistre...

Promoció especial per als usuaris de Barcelona Cultura: compra la teva entrada amb descompte per a aquest espectacle.

Per gaudir de la promoció entra a l'enllaç de Barcelona Cultura-Promentrada, introdueix l'usuari barcelonacultura i la contrasenya 2012 i compra amb els descomptes especials.

Pagament amb targeta de crèdit o de dèbit (abans d'efectuar el pagament, comprova que se t’ha aplicat el descompte).

Suplement per entrada per gestió de reserva anticipada.

Les localitats es poden retirar a les taquilles de La Villarroel el mateix dia de la funció presentant el DNI i la targeta amb què s'ha efectuat la compra.

Per a més informació sobre l'obra, prem aquí. 

  • Comparteix