La façana d’un edifici.

HUMANS

Arts escèniques – Teatre Romea
Aconsegueix entrades amb descomptes especials!

El director Mario Gas porta a escena Humans, un retrat precís de les imperfeccions i els secrets d'una família de classe mitja-baixa en què, malgrat tot, hi ha espai per a l'esperança. És un text del multipremiat autor nord-americà Stephen Karam.

Tres generacions d’una família d’origen irlandès resident als Estats Units es reuneix per celebrar el Dia d’Acció de Gràcies a l’apartament de Chinatown d’una de les filles, un fet que trenca la tradició de sopar a la casa familiar de Pennsilvània. Els membres de la família Blake començaran a airejar els seus secrets més ben amagats tot just iniciat l’àpat, es barallaran tan bon punt encetin les postres i, al final del dia, estaran cansats de la batalla.

Promoció especial per als usuaris de Barcelona Cultura: compra la teva entrada amb descompte per a aquest espectacle.

Per gaudir de la promoció entra a l'enllaç de Barcelona Cultura-Promentrada, introdueix l'Usuari: barcelonacultura i la Contrasenya: 2012 i compra amb els descomptes especials.

Pagament amb targeta de crèdit o dèbit (abans d'efectuar el pagament, comprova que se t’ha aplicat el descompte).

Suplement per entrada per gestió de reserva anticipada.

Les localitats es podran retirar a les taquilles del Teatre Romea el mateix dia de la funció presentant el DNI i la targeta amb què s'ha efectuat la compra.

Per a més informació sobre l'obra, prem aquí. 

  • Comparteix