Tres artistes, una dona i dos homes,  i de fons figures geomètriques de colors.

Festival Mas i Mas al Teatre Grec

Ciutat i cultura – Teatre Grec
Aconsegueix entrades amb un 20% de descompte!

Del 28 de juliol al 3 de setembre se celebrarà la 15a edició del Festival Mas i Mas amb més de 200 actuacions i prop d'un centenar de produccions programades en una de les cites culturals més destacades de l’agost a la ciutat.

Enguany el Teatre Grec s’incorpora com a nou espai del festival i s’hi programaran diferents espectacles, entre els quals hi haurà estrenes i produccions exclusives de música, teatre i dansa.

El concert inaugural del Mas i Mas al Teatre Grec tindrà lloc el 4 d'agost amb una proposta que unirà el piano jazz flamenc de Chano Domínguez amb la veu de la cantaora Mariola Membrives. L’espai, situat a la muntanya de Montjuïc, programarà un total de 15 actuacions. En destaquem només algunes: el 10 d'agost, Eva Yerbabuena presentarà la seva última creació, Apariencias, i l’endemà pujarà a l'escenari Morgan, l'última revelació del pop independent a l'Estat espanyol. El 12 d’agost, la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, uns habituals del festival, tindrà un convidat de luxe, el flautista serbi Bora Dugic; i el 24 d’agost es representarà l'espectacle Rent en concert, una producció dirigida per Daniel Anglès que revisita el clàssic musical vint anys després de la seva estrena. Andrea Motis, Paco Ibáñez o el Mag Lari, entre altres, seran alguns dels protagonistes del nou espai del festival. El cicle s’acomiadarà el diumenge 3 de setembre amb Los Mambo Jambo, una barreja explosiva de rock-and-roll, rhythm-and-blues, surf i swing dels anys cinquanta i seixanta.

Promoció especial per als usuaris de Barcelona Cultura: compra la teva entrada per a tots els espectacles del Festival Mas i Mas al Teatre Grec amb un 20% de descompte.

Per gaudir de la promoció entra a l'enllaç de Barcelona Cultura-Promentrada, introdueix l'Usuari: barcelonacultura i la Contrasenya: 2012 i compra amb els descomptes especials.

Pagament amb targeta de crèdit o dèbit (abans d'efectuar el pagament, comprova que se t’ha aplicat el descompte).

Suplement per entrada per gestió de reserva anticipada.

Les localitats es podran retirar a les taquilles del Teatre Grec el mateix dia de la funció presentant el DNI i la targeta amb què s'ha efectuat la compra.

Per a més informació sobre la programació del Festival Mas i Mas al Teatre Grec, prem aquí.  

  • Comparteix