Fils i punts de connexió de les xarxes de comunicació.

Exposició ‘Forensic Architecture’ al MACBA

Exposició - MACBA
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per a visitar l’exposició!

Del 28 d’abril al 15 d’octubre, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) presenta l’exposició “Forensic Architecture” (Arquitectura forense). És l’obra d’un petit grup d’investigadors que respon al mateix nom i que treballen per localitzar les violacions dels drets humans al món a través de les xarxes socials.

El grup de recerca Forensic Architecture està integrat per artistes, arquitectes, advocats, activistes i teòrics que examinen com es produeix la veritat pública i com aquesta es pot utilitzar per confrontar fets amb relats oficials, tot denunciant les noves formes de violència d’Estat.

El mètode de l’equip Forensic Architecture s’ha convertit en una eina decisiva per recaptar proves de crims contra els drets humans i alhora ha donat lloc a una nova modalitat de pràctica investigadora que porta el seu nom: arquitectura forense.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta per a visitar l’exposicióForensic Architecture”?

Per ser usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per a l’exposició, que pots utilitzar en la data que tu triïs (fins al 15 d’octubre).

Únicament has de respondre correctament a la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat/da, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 21 de setembre al matí. En aquest missatge s'indicaran les dades que vas deixar (NOM, COGNOM I CORREU ELECTRÒNIC) per tal que les presentis a les taquilles del MACBA i puguis recollir les teves entrades.

Si vols més informació prem aquí. 

Participa!
With your participation you accept that you have read and agree the Privacity guarantee
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per validar que vostè és un visitant humà i preveure spam.
  • Comparteix