Dos bàndols de persones cridant, un en front de l’altre.

Estrena de “Troia, una veritable odissea!” al TNC

Arts escèniques – Teatre Nacional de Catalunya
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per a l’estrena del 13 de desembre!

El proper 13 de desembre, a la Sala Gran del TNC, podrem veure l’estrena de Troia, una veritable odissea!, amb la direcció escènica i coreografia de Joan Maria Segura i musical de David Costa. Aquest espectacle explica dues obres clàssiques, la Ilíada i l’Odissea, a través de la música coral i el gest teatral.

Els 33 intèrprets de la companyia Cor de Teatre, amb les seves veus, ens faran viatjar pels episodis més representatius d’aquests dos poemes èpics fundacionals de la cultura europea. Un viatge per la vida, un relat èpic amb aventures, traïcions i drama.

Aquesta odissea musical és alhora un recorregut a cappella pels grans cors de la història de la música, amb peces de compositors com Purcell, Bach, Händel, Mozart, Verdi o Wagner.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta per a l’estrena de dijous 13 de desembre?

Per ser usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per a l’espectacle, que tindrà lloc el dijous 13 de desembre a les 20.00 h al Teatre Nacional de Catalunya.

Què has de fer per aconseguir-la?

Únicament has de respondre correctament a la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat/da, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic l’11 de desembre al matí. En aquest missatge s'indicaran les dades que vas deixar (NOM, COGNOM I CORREU ELECTRÒNIC) per tal que les presentis a les taquilles del teatre i puguis recollir les teves entrades.

Si vols més informació prem aquí. 

Participa!
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per validar que vostè és un visitant humà i preveure spam.
  • Comparteix