El protagonista, Mikhail Baryshnikov, a l’escenari amb una mirada desafiadora.

Estrena de “Letter to a Man” al TNC

Arts escèniques – Teatre Nacional de Catalunya
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per a l’estrena del 29 de juny!

El proper 29 de juny podrem veure a la Sala Gran del TNC l’estrena de Letter to a Man, un espectacle internacional amb un tàndem de luxe. El director Robert Wilson i el llegendari ballarí Mikhail Baryshnikov s’han unit per crear una proposta basada en els cèlebres diaris del ballarí i coreògraf rus Vaslav Nijinski.

Letter to a Man és un espectacle interpretat en solitari per Mikhail Baryshnikov, que s’endinsa en la ment fragmentada del gran artista de la dansa mentre aquest embogeix i perd el contacte amb la realitat. Com en totes les obres de Wilson, moviment, text, llum, escenografia i música intervenen a parts iguals. És una oportunitat única i irrepetible de gaudir d’aquests genis a l’escenari.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta per a l’estrena de dijous 29 de juny?

Per ser usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per a l’espectacle, que tindrà lloc el dijous 29 de juny a les 20.00 h al Teatre Nacional de Catalunya.

Què has de fer per aconseguir-la?

Únicament has de respondre correctament a la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat/da, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 26 de juny al matí. En aquest missatge s'indicaran les dades que vas deixar (NOM, COGNOM I CORREU ELECTRÒNIC) per tal que les presentis a les taquilles del teatre i puguis recollir les teves entrades.

Si vols més informació prem aquí. 

Participa!
With your participation you accept that you have read and agree the Privacity guarantee
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per validar que vostè és un visitant humà i preveure spam.
  • Comparteix