El protagonista mirant a la càmera amb el nom de Frank tatuat al pit.

Estrena de “La importància de ser Frank” al TNC

Arts escèniques – Teatre Nacional de Catalunya
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per a l’estrena del 3 de maig!

El proper 3 de maig, a la Sala Petita del TNC, podrem veure l’estrena de la comèdia La importància de ser Frank, l’obra més coneguda d’Oscar Wilde. Wilde la va escriure l’any 1895, quan ja es trobava al cim de la seva carrera, i és considerada una de les grans obres de la literatura occidental.

Aquesta obra, ambientada a l’Anglaterra victoriana, és una descripció crítica i irònica, però sobretot còmica, de l'alta societat de l’època, és un dels retrats més àcids que se n’ha fet mai. Un mal entès, originat per un nom fals, porta a tot un seguit d'embolics amorosos que es resoldran amb un final sorprenent.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta per a l’estrena de dimarts 3 de maig?

Per ser usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per a l’espectacle, que tindrà lloc el dimarts 3 de maig a les 20.00 h al Teatre Nacional de Catalunya.

Què has de fer per aconseguir-la?

Únicament has de respondre correctament a la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat/da, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 30 d’abril al matí. En aquest missatge s'indicaran les dades que vas deixar (NOM, COGNOM I CORREU ELECTRÒNIC) per tal que les presentis a les taquilles del teatre i puguis recollir les teves entrades.

Si vols més informació prem aquí. 

Participa!
With your participation you accept that you have read and agree the Privacity guarantee
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per validar que vostè és un visitant humà i preveure spam.
  • Comparteix