Un home mig nu amb una corona i una espasa a la mà i, al seu costat, un altre home amb roba d’esport.

Estrena de “Falsestuff, la muerte de las musas” al TNC

Arts escèniques – Teatre Nacional de Catalunya
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per a l’estrena del 28 de juny!

El proper 28 de juny, a la Sala Petita del TNC, podrem veure l’estrena de Falsestuff, la muerte de las musas dirigida per Nao Albet i Marcel Borràs. L’obra parla de la creació artístic a través de la falsificació de l'art i el seu autor és el gran dramaturg William Shakespeare.

A l'exterior d'una nau industrial, als afores d'alguna ciutat de l'est d'Europa, una parella de policies espia des del seu cotxe els estranys moviments que tenen lloc dins del recinte. Tenen l'objectiu de descobrir la identitat d'un criminal multidisciplinari relacionat amb el món de l'art contemporani.

A mesura que avanci la investigació, cada cop resultarà més difícil desxifrar el ball de pistes falsificades, fins al punt que acabarà sent impossible dilucidar qui està fent teatre en aquesta farsa i quina realitat s'amaga al darrere.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta per a l’estrena de dijous 28 de juny?

Per ser usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per a l’espectacle, que tindrà lloc el dijous 28 de juny a les 20.00 h al Teatre Nacional de Catalunya.

Què has de fer per aconseguir-la?

Únicament has de respondre correctament a la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat/da, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 25 de juny al matí. En aquest missatge s'indicaran les dades que vas deixar (NOM, COGNOM I CORREU ELECTRÒNIC) per tal que les presentis a les taquilles del teatre i puguis recollir les teves entrades.

Si vols més informació prem aquí. 

Participa!
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per validar que vostè és un visitant humà i preveure spam.
  • Comparteix