La Claudia d’esquenes a la càmera mirant les imatges d’uns paisatges de l’Argentina.

Estrena de “Claudia” al TNC

Arts escèniques – Teatre Nacional de Catalunya
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per a l’estrena del 22 de novembre!

El proper 22 de novembre, a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya, podrem gaudir de Claudia, un poema escènic sobre la memòria, la justícia i la identitat, que parteix de l’experiència d’una noia argentina, filla de desapareguts.

Aquesta nova peça està basada en la història i l’experiència vital de Claudia Victoria Poblete Hlaczik que arriba a escena en forma de relat fragmentari que interactua amb imatges documentals i material procedent de la investigació de la companyia al nord de l’Argentina. Partint d’una experiència narrada per la mateixa protagonista dels fets, la companyia La Conquesta del Pol Sud explora les relacions entre individualitat i col·lectivitat amb un llenguatge a cavall del documental, la poesia visual i el teatre.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta per al dimecres 22 de novembre?

Per ser usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per a l’espectacle, que tindrà lloc el dimecres 22 de novembre a les 20.00 h al Teatre Nacional de Catalunya.

Què has de fer per aconseguir-la?

Únicament has de respondre correctament a la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat/da, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 20 de novembre al matí. En aquest missatge s'indicaran les dades que vas deixar (NOM, COGNOM I CORREU ELECTRÒNIC) per tal que les presentis a les taquilles del teatre i puguis recollir les teves entrades.

Si vols més informació prem aquí.

Participa!
With your participation you accept that you have read and agree the Privacity guarantee
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per validar que vostè és un visitant humà i preveure spam.
  • Comparteix