Una de les actrius xerrant amb dues titelles.

‘Dragonci’ al SAT! Teatre

En família - SAT! Teatre
Aconsegueix un pack familiar per al 21 d’abril!

El proper 21 d’abril es presenta Dragonci al SAT! Teatre amb un especial Sant Jordi! Descobrirem que la imaginació i el joc són eines poderoses per transformar allò que no ens agrada, sempre amb l’humor i el saber fer d’una companyia entranyable, Los Titiriteros de Binéfar, guanyadora del Premi Nacional de les Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2009.

Dragonci és una versió lúdica, festiva i esbojarrada de la llegenda de la princesa i el drac amb un disseny de titelles i escenografia inspirat en Gaudí i música tradicional en directe.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta?

Per ser usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir un pack familiar amb quatre entrades gratuïtes (2 adults + 2 infants) per a l’espectacle de dissabte 21 d’abril a les 17.30 h.

Què has de fer per aconseguir-lo?

Únicament has de respondre correctament a la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat/da, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 19 d’abril al matí. En aquest missatge s'indicaran les dades que vas deixar (NOM, COGNOM I CORREU ELECTRÒNIC) per tal que les presentis a les taquilles del SAT! Teatre i puguis recollir les teves entrades.

Si vols més informació prem aquí. 

Sortejat

Guanyadors

  • 1522919803
  • 1524088042
  • Comparteix